tennis-bouillon

Speciale events

In de zomer kan je bij ons altijd een heel aantal speciale events vinden, niet alleen zijn er wedstrijden voor alle leeftijden, er zijn ook wedstrijden die voedsel gerelateerd zijn. Zo hebben we een taartenbak wedstrijd waarin iedereen zijn eigen taart mee mag nemen die dan geproefd worden door een jury, waarna er uiteraard iemand met de hoofdprijs naar huis gaat. Wat de hoofdprijs is? Wel dat verschilt ieder jaar, het kan maar zo zijn dat wanneer we weer een van de beste casino bonussen te pakken hebben gekregen, dat het een leuke geldprijs is – maar het kan ook een bon zijn voor een X-aantal keren tennis spelen of eten in ons restaurant. Met andere woorden, je kunt het eigenlijk niet verzinnen of het is mogelijk. We proberen het interessant te houden voor iedereen, dus als je geen taarten kunt bakken en niet kunt tennissen? Wel dan kan je op een van de beide events zeker komen kijken of proeven! Want ook jouw mening kan doorslaggevend zijn, zeker als het om het taartenbakken gaan.

Om alles in lijn te houden met de naam van ons restaurant; Godfried van Bouillon – is er ook een wedstrijd bouillon eten. Een redelijk controversieel concept, wat ook elk jaar weer voor leuke ervaringen zorgt! De eerste paar koppen zijn namelijk gewoon normaal smakende bouillon, maar hoe verder je in de wedstrijd geraakt, des te meer kruiden worden er toegevoegd, eerst gewone peper maar later ook chilipepers, je kunt je voorstellen dat het een heet feestje kan worden.

Ook tijdens de herfst en winter hebben we leuke events voor iedere leeftijd, in de herfst staat er niet alleen pompoen op het menu, je kunt ook je eigen pompoen groeien in onze tuin. De grootste pompoen wint uiteraard ook weer een prijs, of de persoon die het zaadje geplant heeft dan wel, een pompoen een prijs geven is wellicht wat teveel van het goede. Overigens kan je de pompoen na afloop doneren aan ons restaurant waarna je deze op kan komen eten!

Blijf op de hoogte!

Wanneer je op de hoogte wilt blijven van onze events is het verstandig om je in te schrijven voor onze nieuwsletter, dan wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en andere zaken die je je maar kunt bedenken die van toepassing zijn op Tennis en Bouillon.
Ons terras is tot eind oktober te bezoeken, mede met dank aan warmtelampen die aangestoken worden op de koeler wordende herfstavonden. Waar de tennisbanen sluiten rond 18:00 is ons restaurant elke dag tot 21:00 geopend en drie avonden in de week tot 23.00 de openingstijden van het terras worden aangegeven op het terras zelf, en kunnen afwijken van de normale openingstijden. Dit omdat slecht weer ervoor kan zorgen dat we het terras overdag ook gesloten houden, wij hopen op uw begrip voor deze situatie.